Waarom een Bible Box ?

 

Sinds vele jaren plaatsen de Gideonverenigingen Bijbels in hotels, ziekenhuizen, gevangenissen, schepen, .... Zo trachten ze te beantwoorden aan de vele vragen.

De laatste jaren vraagt met meer en meer Bijbels in andere talen, vooral uit gevangenissen, vluchtelingenhuizen, opvangcentra , enz.

De Bible Box beantwoordt nu aan deze vraag.

In uw kerk, uw diaconaal centrum, kunt u deze Bible Box plaatsen met een honderdtal Nieuw Testamenten in.. En dat alles kost u niets.

De volgende talen zijn momenteel beschikbaar:

Albanees, Duits, Engels, Arabisch, Bulgaars, Arabisch, Bulgaars, Chinees, Kroatisch, Spaans, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kurdish(Sorani), Macedonisch, Nederlands ( NBV en HSV), Pools, Portugees, Oekraïens, Roemeens, Russisch, Sloveens, Tsjechisch, Turks.
De houten Bible Box heeft de compacte afmetingen van 45 x 36  x 14,5 cm en is dus gemakkelijk te plaatsen.

Vermeld de naam van de kerk, de contactpersoon en het adres waar de Bible Box, met de door u gekozen talen, kan afgeleverd worden en welke exemplaren u wil om de box te vullen.

Of doe uw aanvraag per mail aan onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Of ontvang meer informatie per telefoon: 014/31 54 04 

Ook de andere uitgaven van de Bijbel of het Nieuw Testament in het Nederlands of Frans blijven natuurlijk beschikbaar.

Onze bankrekening staat open voor uw giften BE32 9731 3421 5702, De Belgische Gideons, 2400 Mol.

Als u er van overtuigd bent dat het werk van de Belgische Gideons moet verder gezet worden, omdat het Woord van God moet gelezen worden, dan zijn wij er van overtuigd dat deze oproep naar nieuwe medewerkers u zal aanspreken. Voor meer informatie contacteer het secretariaat.